Ostoskorisi
Close Alternative Icon

Tarina

Hei, olen Saara, materiaalien ja luonnon ehdoilla toimiva muotoilija sekä käsityöläinen. Vuolas Circular Design syntyi halusta luoda jotain kaunista ja käytännöllistä materiaaleista, jotka ovat jo olleet ainakin kertaalleen käytössä. Kierrätetty on kaunista ja mielenkiintoista. Esimerkiksi Vuosi-malliston koruissa käytetty hopea on jo ollut osa röntgenfilmiä ja kuka tietää mitä kaikkea se onkaan päässyt näkemään. Tänään se on koru. Tulevaisuudessa Vuosi-koru voidaan sulattaa ja se saa jatkaa kiertoaan.

Kierrätysmateriaalien lisäksi käytän sekä ylijäämä- että luonnonmateriaaleja. Etsin jatkuvasti uusia ja parempia materiaaleja sekä perehdyn erilaisiin materiaalientyöstömahdollisuuksiin. Rakastan opetella perinteisiä tekniikoita hopeasta kivenhiontaan, toisaalta innostun myös uusista innovatiivisista materiaaleista. Teen kaikki tuotteet studiollani Helsingissä ja huomaat, että ne ovat käsintehty, rakkaudella. Vuolaan tuotteet ovat suunniteltu kestämään aikaa ja sopimaan moneen asukokonaisuuteen. Rakasta, huolla ja käytä Vuolastasi ♥

Vuolas-nimen taustalla on ajatus suomalaisesta järvimaisemasta, virtaavasta vedestä ja koskemattomasta luonnosta. Toisaalta se viittaa vuolaasti virtaaviin materiaalivirtoihin ja toiveeseen siitä, että kierrätysmateriaaleista tulee pian arkipäivää.