Ostoskorisi
Close Alternative Icon

Muotoilupalvelut

Vuolas tarjoaa yrityksille muotoilupalveluja. Valmistaako yrityksesi materiaalia ja haluaisitte näyttää mihin kaikkeen materiaali taipuu? Puuttuuko teiltä protoja tai haluatteko saada visuaalista materiaalia myynnin tueksi? Vuolas suunnittelee materiaalilähtöisesti valitsemanne tuotteen ja valmistaa siitä yhden tai useita protoja ja mallikappaleita. Tuotteita voi olla esimerkiksi vaatteet, asusteet, kengät, korut, sisustustekstiilit tai pienet huonekalut. Vuolaan materiaaliosaaminen on vahvimmillaan erilaisissa tekstiileissä ja niiden tuotteistamisessa. Vuolas voi myös valokuvata ja luoda visuaalista ilmettä myynnin tueksi.

Kyselyt sähköpostilla hello@vuolascirculardesign.fi.

Kenkiä puupohjaisista selluloosamateriaaleista (2017). Työ toteutettiin osana DWoC-projektia, materiaalit ovat pääosin VTT:n kehittämiä. Jalkineiden suunnittelu ja toteutus, Saara Kinnunen.

Materiaalit: Päällinen on paksua selluloosapohjaista kuitukangasta, joka on valmistettu vaahdottamalla arkkeja. Päällinen on kuvioitu 3D-tulostamalla selluloosajohdannaista (VTT). Pohjassa on CatLigniiniä (VTT) ja vaneria, ulkopohja on selluloosapalmitaattia (VTT) ja sisäpohjallisen raaka-aine puupohjaista viskoositekstiiliä (Suominen Nonwovens Ltd.).

Selluloosakengät, Saara Kinnunen (DWoC).